Vila Kruna

Vila Kruna sa 4 zvjezdice, luksuzan je smještaj u kojem se udobno može smjestiti 30 ljudi. Vila je prva u nizu, smještena na prekrasnoj lokaciji na samoj pješčanoj plaži s pogledom na pašmanski kanal.
Okružena vrtom s bogatim mediteranskim raslinjem, boravak u vili čini posebno atraktivnim. U Sklopu vrta nalazi se bazen sa rasvjetom.

Apartmani: gosti mogu birati između 7 prostranih apartmana od kojih je svaki uređen na poseban način, te poseban balkon ili terasu, sa prekrasnim pogledom na more i vrt oko vile.
Svi smještajni kapaciteti vrhunski su opremljeni i sadrže TV – SAT, vlastitu telefonsku liniju, priključak na internet, klima uređaj te frigo box kapaciteta 40 l u zajedničkoj prostoriji.
Vila Kruna osobito je pogodna za goste koji žele savršen mir i privatnost, ali i žele otići na izlete na samom otoku, otočkom arhipelagu, kopnu ili nekom od mnogobrojnih nacionalnih parkova ili parkova pirode (NP Kornati, NP Krke, NP Paklenica, PP Vransko jezero, PP Telaščica).

Pristup vili: pristup vozilima do objekta odličan, garantirano parkirališno mjesto za sve goste vile, dobra prometna povezenost javnim prijevoznim sredstvima.

Sadržaji u vili: otvoreni bazen s rasvjetom, nekoliko roštilja u nadkrivenom prostoru, dječje igralište u samom vrtu vile, bar, fitness prostor sa spravama za vježbanje, plažni objekt na samom ulazu u vilu sa osvježavajućim pićima, sladoledom, toplim sendvičima te trafikom sa dnevnom štampom.

Dodatne usluge i oprema: dječji krevetić, mašina za pranje rublja, pegla, čišćenje i pospremanje kod svake promjene gosta.

Ponuda hrane: polupansion za goste vile Krune i vile Palme (doručak i večera) u klimatiziranoj sali kapaciteta 40 gostiju. U ponudi su 3 menija koji gosti mogu odabrati prema želji.

Plaže: udaljenost plaže od objekta je 20 m, a sama plaža je pješčana sa betoniranom obalom.

Pogodnosti položaja: udaljenost od centra je 550 m, trgovine s namirnicama 3 km, ljekarne 3 km, ambulante 3 km, mjenjačnice 3km, benzinske postaje Preko – otok Ugljan 30 km.